+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

SYSTEEMKOELERS

OpenSupply, uw leverancier van Systeemkoelers

Met onze kwalitatief hoogwaardige systeemkoelers bedienen we tal van toepassingsgebieden in de proces industrie. De hoge eisen die de industrie aan onze koelsystemen stelt zijn voor ons namelijk geheel vanzelfsprekend.

We onderscheiden 5 verschillende typen koelsystemen:

De kwaliteit van de systeemkoelers van OpenSupply:

Onze koelsystemen worden volgens een streng kwaliteitssysteem vervaardigd. Zij voldoen daarmee aan de kwaliteitsnormen DIN EN 9001, en aan relevante normen en voorschriften als DGRL 97/23/EG, machinerichtlijn 2006/42/EG, EN 60204-1 en EN13857.

Onze koelsystemen worden om die reden veel gebruikt, onder andere in de kunststofindustrie, drukindustrie, lasertechniek, oppervlaktetechniek, machinebouw, lastechniek, levensmiddelen industrie, chemie/farmacie, medische industrie en elektro-industrie.

We kunnen onze koelsystemen ook compleet met slangen en ander toebehoren leveren, evenals met elektromotor, pomp, slang, flens en afsluiter. Wist u al dat wij ook koelwalsen leveren? Koelwalsen in veel soorten, maten en materialen. Onze koelwalsen zijn uitstekend te combineren met onze koelsystemen. Zo leveren wij een compleet assortiment op het gebied van koelsystemen!

Naast koelsystemen leveren we ook koelwalsen, pompen, elektromotoren, slangen, meetinstrumenten hijsogen, geleide walsenen compressorfilters.</

 

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren koelsystemen van de hoogste kwaliteit!
  • Wij leveren koelsystemen voor nagenoeg elke industrie en toepassing!
  • Naast onze koelsystemen leveren ook een groot aantal complementaire componenten!
  • OpenSupply is een ideale partner als het gaat om toelevering voor uw toepassing!
  • Bij beschikbaarheid leveren wij u ook graag gebruikte koelsystemen!
  • Bovendien kunt u onze koelsystemen nu tijdelijk huren!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld