+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

Klaplagers

OpenSupply, uw leverancier van Klaplagers

Onze klaplagers kenmerken zich door hun robuuste constructie. Zo zijn ze 100% uit staal gefabriceerd hetgeen de duurzaamheid sterk verbeterd. We maken geen gebruik van gietdelen die nog wel eens willen afbreken juist op een moment dat het niet uitkomt.

Om te komen tot het juiste klaplager is belangrijk het totale rolgewicht te weten. Het rolgewicht is bepalend voor de bouwgrootte van het klaplager. Als het rol gewicht is bepaald kunt u kiezen uit 2 montage vormen: voet gemonteerd of flens gemonteerd.

 

 

Als laatste kiest u de opname vorm. We kennen een vierkant, een vierkant met de punt naar beneden, een driehoek en volledige omsluiting. De vierkante opname komt het meeste voor maar de vierkante opname met de punt naar beneden heeft het voordeel dat de as makkelijker in het klaplager glijdt.

Naast de traditionele klaplagers met scharnierbare schijf kennen we ook klaplagers ofwel veiligheidslager met verschuifbare schijf. Of als u vaak en snel van rol verwisselt pneumatisch aangedreven veiligheidslagers.

Laat u door ons adviseren welk veiligheidslager voor u het beste is.

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld