+31 (0)541 700 260 erik@opensupply.nl

HIJSOGEN

oogbouten en oogmoeren

OpenSupply, uw leverancier van hijsogen, oogbouten en oogmoeren

Het hijsen van een last is nog nooit zo eenvoudig geweest met de brede range van hijsogen, oogbouten en oogmoeren van OpenSupply. Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan machinerichtlijn 2006/42/EC en worden op aanvraag met certificaat geleverd. Zo voldoen alle producten van OpenSupply aan alle wettelijke eisen en normen.

Wij delen onze hijsogen, oogbouten en oogmoeren onder in verschillende categorieën:

N

Vaste oogmoeren en oogbouten

Dit type kan om zijn as draaien. Het unieke hieraan is dat het hijsoog altijd in de ideale richting draait wanneer deze belast wordt.

a. Oogbout SEB
b. Oogbout PE.SEB (valveiligheid)
c. Oogmoer SEB

N

Scharnierbare hijsogen

Dit type kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Het slanke design van de schakel zorgt ervoor dat een haak eenvoudig vastgemaakt kan worden.

a. Hijsoog DSP
b. Hijsoog DSR
c. Hijsoog DSS

N

Scharnierbare hijsogen met een extra schakel of karabijnhaak

Dit type kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Bovendien is dit hijsoog met een extra schakel uitgevoerd. Hierdoor kan de haak parallel aan het supportvlak van het hijsoog bewegen wanneer onder een hoek van 90° gehesen wordt.

a. Hijsoog TSR
b. Hijsoog DSH

Het juiste hijsoog, oogbout of oogmoer voor de juiste hijsklus.

OpenSupply heeft veel ervaring met het leveren van allerlei hijsmiddelen voor het hijsen van bijv. machines voor transport, bouwelementen zoals kozijnen, maar ook matrijzen in gieterijen. Heeft u vragen wat betreft welk hijsoog, oogbout of oogmoer voor uw hijsjob nodig is? Neem contact op met ons en wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te adviseren welke van onze producten geschikt zijn voor uw hijsklus.

OpenSupply en CODIPRO hijsogen.

CODIPRO staat al jaren bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende oogbouten, oogmoeren en hijsogen welke breed inzetbaar zijn bij elke hijsklus. Naast het leveren van standaard hijsmiddelen is CODIPRO ook sterk in het leveren van specialistische oplossingen welke op korte termijn te leveren zijn.
Sinds jaar en dag is OpenSupply leverancier van de hijsmiddelen van CODIPRO. Door de vele trainingen bij CODIPRO en jarenlange ervaring durven wij ons van OpenSupply “CODIPRO specialist” te noemen en dit stralen wij dan ook graag uit naar onze klanten.

Hijsogen, oogbouten en oogmoeren in alle soorten en maten.

U zoekt bijvoorbeeld een hijsoog of oogbout welke geschikt is voor het hijsen van een matrijs? Geen probleem! OpenSupply heeft deze hijsmiddelen!

De hijsproducten zijn uiteraard verkrijgbaar in de diverse standaard maten zoals oogbout M6, oogbout M8, oogbout M10, oogbout M12 en groter. Onze hijsmiddelen zijn veelal uit voorraad leverbaar en kunnen snel op de juiste plek afgeleverd worden. De hijsogen, oogbouten en oogmoeren worden doorgaans in een sterke kist geleverd welke u jarenlang kunt gebruiken.

Waarom U met ONS samenwerkt:

  • Wij leveren u standaard oogbouten uit voorraad en/of binnen 5 werkdagen!
  • Al onze oogbouten worden robuust verpakt!
  • Wij controleren en repareren oogbouten in eigen werkplaats!
  • U werkt nog veiliger met een oogbout voorzien van centreerring!
  • Alle onze oogbouten zijn uniek identificeerbaar!
  • Klasse > 8 oogbouten betekent een hoge veiligheidsfactor en hoge werklasten!
  • Alle oogbouten worden getest volgens norm EN 1677-1
  • ISO 9001 gecertificeerd!

Vraag? Neem gerust contact op met OpenSupply.

Nieuw veld